ЗВАНИЧНО: Раднички 1923 нови суперлигаш!

После пуних шест година, град Крагујевац ће од предстојеће јесени поново имати суперлигаша у фудбалу. Након данашњег пораза екипе ИМТ-а од панчевачког Железничара, фудбалери Радничког 1923 су два кола пре краја такмичења у Првој лиги Србије и математички обезбедили пласман у највиши ранг такмичења.

Након јучерашње победе над Трајалом, “црвенима” је за промоцију у Супер лигу Србије био довољан још један бод у последње две утакмице, али с обзиром да ИМТ није успео да победи панчевачки Железничар, Крагујевчани су дошли у ситуацију да већ данас могу да прославе повратак у суперлигашко друштво.

И поред испуњеног циља, ученици Дејана Јоксимовића ће у последња два кола покушати да сачувају прво место на табели, које им по свему приказаном током ове сезоне апсолутно припада, како би на велика врата ушли у елиту.

Пласман у Супер лигу представља велику сатисфакцију за све људе који су током минулих година уложили огроман труд у правцу консолидације клуба, који је не тако давно био у озбиљној кризи, затим за све играче и тренере који су током свих ових година пружили значајан допринос резултатима клуба, као и на наше верне навијаче, који су током свих ових година били уз свој Раднички 1923 и давали му ветар у леђа на путу повратка у друштво најбољих српских клубова.

Жеља свих у клубу је да Раднички 1923 у годинама које следе постане стандардни суперлигаш, да се фер и спортски бори на зеленом терену и да служи за понос свим Крагујевчанима.

P