Суперлигашко појачање “црвених”

Наш клуб је данас ангажовао велико појачање. У питању је доскорашњи нападач нишког Радничког Слађан Никодијевић, фудбалер за значајним суперлигашким искуством, који ће у наредној сезони предводити напад “црвених”.

Робусни, 29-годишњи центарфор потиче из фудбалске породице, будући да му је и старији брат Саша професионални фудбалер, који тренутно наступа за екипу Крупе, доскорашњег члана Премијер лиге БИХ.

Током своје каријере, Слађан Никодијевић наступао је за бројне домаће клубове, међу којима су Раднички из Свилајнца, Борац из Чачка, Доњи Срем, Металац, ОФК Бачка, ЧСК Челарево и Инђија, а има и интернационално искуство, пошто је један краћи период био члан италијанског Карарезеа.

Као најбољи стрелац “зелено-белих” из Инђије у сезони 2017/18 (13 голова), прошлог лета прешао је у редове суперлигаша са “Чаира”, где је на 26 наступа уписао 4 поготка и забележио 2 асистенције.

Никодијевић је играјући за чачански Борац, Доњи Срем и нишки Раднички сакупио укупно 61 наступ у суперлигашкој конкуренцији и постигао 7 голова.

Јасно је да долазак играча са оваквим суперлигашким искуством представња значајно појачање за наш клуб, који у новој такмичарској сезони има амбицију да се укључи у борбу за сам врх табеле у Првој лиги Србије.

Слађан Никодијевић је иначе осмо појачање “црвених” у овом прелазном року. Пре њега дрес Радничког 1923 задужили су голман Владимир Савић, дефанзивци Слађан Мијатовић и Стефан Филиповић, везни фудбалери Урош Видовић и Миодраг Миленковић, као и нападачи Владимир Ћировић и Велимир Поповић.

P