Шумадинци стартују у понедељак

“Црвени” ће током прве две недеље припрема тренирати на стадиону “Чика Дача”, а затим се селе у њихову добро познату летњу базу, хотел “Палисад” на Златибору, где их од 1. до 12. јула очекује завршни дрил пред почетак нове сезоне који је предвиђен за 20. јул.

Како би се што боље припремили за изазове који их очекују у наступајућој сезони, пре свега на међународној сцени, Крагујевчани су заказали пет јаких провера и то за веома квалитетним ривалима, као што су црногорски првак Дечић и шампион Кипра Апоел, који ће наступити у овогодишњим квалификацијама за Лигу шампиона.

Прву контролну утакмицу изабраници Феђе Дудића одиграће 28. јуна на “Чаиру” против нишког Радничког, а затим их очекују дуели са Дечићем (2. јул) и Слогом из Добоја (6. јул) на Златибору, те са кипарским Апоелом 9. јула на стадиону у Ужицу. Генерална проба против лучанске Младости предвиђена је за 12. јул на стадиону “Швајцарија” на Златибору.

Почетак нове сезоне у Моцарт Бет Суперлиги Србије заказан је за 20. јул, док су утакмице другог кола квалификација за Лигу конференција на програму 25. јула и 1. августа.

СПИСАК ПРИПРЕМНИХ УТАКМИЦА “ЦРВЕНИХ”:

Ниш (28. јун): Раднички – РАДНИЧКИ 1923
Златибор (2. јул): РАДНИЧКИ 1923 – Дечић (Тузи)
Златибор (6. јул): РАДНИЧКИ 1923 – Слога (Добој)
Ужице (9. јул): РАДНИЧКИ 1923 – Апоел (Никозија)
Златибор (12. јул): РАДНИЧКИ 1923 – Младост (Лучани)

P