Споразумни раскид сарадње са Јоксимовићем

Фудбалски клуб Раднички 1923 обавештава комплетну јавност о споразумном раскиду сарадње са шефом стручног штаба Дејаном Јоксимовићем. Ценећи тренутну ситуацију, обострано смо дошли до закључка да је неопходна одређена врста промене, како се то популарно каже “шок терапија”, да би се ствари покренуле у жељеном правцу.

Овим чином не желимо на било који начин да умањимо и оспоримо улогу и значај Дејана Јоксимовића у остваривању добрих резултата, који су у прошлој сезони довели до пласмана у плеј-оф, што је окарактерисано и као једно од најзначајнијих остварења клуба током стогодишње историје. Желимо да изразимо огромну захвалност Јоксимовићу на свему што је учинио, на његовој изузетној оданости и привржености клубу, али и на разумевању тренутне ситуације. Јоксимовић ће увек бити део Радничког, баш као што ће и клуб бити део његовог бића.

Оно што следи јесте именовање новог тренера, као и додатно ангажовање од играча до свих људи који су на било који начин укључени у функционисање клуба, како бисмо заједничким снагама нашли начин да из тренутне кризе изађемо јачи и пре свега резултатски успешнији. Свесни смо пред каквим изазовом се налазимо, али чврсто одлучни да се вратимо на стазе успеха на којима смо били у прошлом првенству и верујемо да ће оне бити доступне и у времену које је пред нама.

P