Саопштење за јавност ФК Раднички 1923

Фудбалски клуб Раднички 1923 обавештава све своје навијаче, љубитеље спорта у Крагујевцу и шире, да ће све своје предстојеће утакмице на стадиону “Чика Дача” играти уз присуство публике на трибинама.

Апсолутно су нетачне информације које су претходних дана појавиле махом у електронским медијима, а које говоре о кажњавању нашег клуба и игрању без присуства публике.

Уједно, овим путем вас обавештавамо да ће продаја улазница за заосталу утакмицу четвртог кола Моцарт Бет Супер лиге са Партизаном почети у понедељак, 23.октобра, на билетарници хале “Језеро”, у времену од 10 до 18 часова. У истом термину и на истом месту, улазнице ће бити доступне и у уторак, баш као и на билетарници стадиона Партизана.

На дан утакмице, оне ће се, од 10 часова, продавати на билетарницама стадиона “Чика Дача” на јужној, односно, северној трибини. Цене улазница су 800 динара за западну и 700 динара за источну и северну трибину, уз информацију да купљена карта за меч са Партизаном важи и за утакмицу 15. кола, коју ће наш клуб одиграти са Вождовцем.

1 thought on “Саопштење за јавност ФК Раднички 1923

Comments are closed.

P