Репрезентативни позиви за двојицу првотимаца

На адресу нашег клуба стигла су два репрезентативна позива – један из Фудбалског савеза Србије, а други из Фудбалског савеза Црне Горе. Урош Благојевић се нашао на списку репрезентације Србије до 20 година за пријатељску утакмицу против Италије у Кастел ди Сангру 6. септембра, док ће Милош Брновић бити узданица младе репрезентације Црне Горе (играчи до 21 године) у квалификационим утакмицама за Европско првенство против Шведске у Подгорици и Италије у Вићенци.

Урош Благојевић је на “Чика Дачу” стигао на самом старту прелазног рока са епитетом једног од најталентованијих играча своје генерације. Млади леви бек, који је прошао млађе селекције Земуна и Црвене звезде, а калио се на позајмицама у Графичару и Новом Пазару, забележио је пет наступа за наш тим у досадашњем делу шампионата. На терену је провео укупно 381 минут.

Милош Брновић такође спада у групу летошњих појачања нашег клуба. Ради се о још једном изузетно талентованом момку, који је пре доласка у срце Шумадије наступао за ОФК Титоград. Брновић је, баш као и Благојевић, одиграо пет утакмица за наш тим ове сезоне. Три пута је био стартер, а два пута је улазио у игру са клупе. За 293 минута колико је провео на терену, млади црногорски репрезентативац успео је да на свој конто упише једну асистенцију у дуелу ТСЦ-ом.

Фудбалски клуб Раднички 1923 је изузетно почаствован што у својим редовима има двојицу младих репрезентативца и свакако ће тежити ка томе да их у наредном периоду буде још више.

P