Раденковић: Можемо бити поносни на данашње издање

Београдски Партизан је оправдао улогу фаворита у дуелу са крагујевачким суперлигашем и продужио свој тријумфални низ у Линглонг Супер лиги Србије. Крагујевчани, пак, могу бити задовољни чињеницом да су лидеру суперлигашког каравана “показали зубе”, нарочито у првих 45 минута сусрета, што је свакако велико охрабрење за предстојеће првенствене изазове.

Нису “црно-бели” лако “пожњели” бодове на гостовању у срцу Шумадије. То потврђују и речи тренера Партизана Александра Станојевића, који признаје да је ово била јако тешка утакмица за његову екипу, која је после почетног шока успела да до одласка на паузу консолидује своје редове и преокрене резултат, што јој је у значајној мери олакшало посао у наставку сусрета.

– Тешка утакмица за нас. Имали смо ту срећу да смо у првом полувремену успели да преокренемо резултат, а онда смо почетком другог дела игре постигли и тај трећи гол који је одлучио победника. Имамо доста уморних играча, мало смо и испали из ритма због ове првенствене паузе, али генерално могу бити задовољан. Раднички је показао да је добра екипа, створили су нам доста проблема и свакако су противник вредан сваког респекта – констатовао је стратег “црно-белих”.

Шеф струке Крагујевчана Владимир Раденковић истакао је да је упркос поразу поносан на своје играче који су оставили одличан утисак у већем делу утакмице и показали једно право лице Радничког.

– Можемо бити поносни на оно што су играчи Радничког показали данас на терену. Деловали смо као прилично хомогена екипа све до тог трећег примљеног поготка, који је продукт индивидулне грешке једног нашег играча коме такви пропусти нису својствени. Све је то саставни део фудбала, али оно што је најважније је то да је ово данас био прави Раднички и уколико наставимо овим путем можемо очекивати позитивније резултате у будућности – изјавио је Раденковић.

РФК1923 ТВ

P