Раденковић: Морамо да пронађемо излаз из негативног резултатског низа

Имаће Крагујевчани за чим да жале након гостовања на нишком “Чаиру”. Били су “црвени” на добром путу на коначно угледају трачак светлости после серије од четири узастопна неуспеха у првенству, али су уместо тога сплетом несрећних околности још једном остали без преко потребних бодова.

На лицу тренера Радничког 1923 Владимира Раденковића јасно су се могли уочити трагови разочарења након, мало је рећи, несрећног пораза, који је додатно “досолио рану” суперлигашу из срца Шумадије. Домаћин јесте био нешто агилнији, правио је притисак у већем делу утакмице, али свакако да и подела бодова не би била нереалан епилог данашњег сусрета на “Чаиру”.

– Била је ово изједначена утакмица, без превише изгледних прилика, у којој је нишки Раднички имао одређену дозу иницијативе, која се и могла очекивати. На крају је ето један несрећан случај, који може да се деси сваком играчу, одлучио победника. На нама је да у наредним утакмицама покушамо да пронађемо прави модел како да изађемо из овог негативног резултатског низа – поручио је шеф струке “црвених” са “Чика Даче”.

На другој страни, стратег нишког Радничког Радослав Батак блистао је од задовољства након, по његовим речима, најбољег издања својих изабраника од тренутка када је преузео кормило екипе са “Чаира”.

Јако сам задовољан игром своје екипе на данашњој утакмици. Можда нисмо створили превише изгледних прилика за постизање гола, али смо зато од почетка утакмице правили притисак, који је на крају уродио плодом у том 91. минуту. Мислим да су играчи данашњим издањем заслужили много већу подршку јер су показали карактер, посебно након примљеног гола на самом старту утакмице. Надам се да ћемо наставити да играмо са истим оваквим жаром и у наставку сезоне, па ћемо онда видети где нам је граница – изјавио је тренер победничке екипе.

РФК1923 ТВ

P