Изненадни одлазак нашег Жилета

Данас је изненада у 49. години престало да куца срце Милана Живковића-Жилета, дугогодишњег играча и тренера млађих категорија нашег клуба.

Био је члан чувене генерације нашег клуба која је кроз бараж мечеве са ОФК Кикиндом изборила пласман у Прву Б лигу сада већ далеке 1997. године. Богато играчко искуство које је стекао играјући у бројним домаћим клубовима несебично је преносио млађим фудбалским нараштајима, што му је донело статус једног од најбољих стручњака за рад са млађим селекцијама. Након вишегодишњег стажа у омладинској школи нашег клуба, Жиле је своју тренерску каријеру наставио у далекој Кини, у редовима екипе Шенјанг Урбан.

Поред запажене играчке и тренерске каријере, Милан Живковић је изградио завидну репутацију и у свету новинарства, поставши једно од заштитних лица крагујевачке Телевизије Канал 9.

Жиле ће заувек остати у нашем сећању као велики фудбалски радник и човек који је у свакој сфери делатности, био то фудбал или новинарство, давао свој максимум, али и као неко ко је стајао на бранику клуба у његовим најтежим тренуцима.

Милан Живковић-Жиле биће сахрањен сутра у 14 часова на Варошком гробљу у Крагујевцу.

ВЕЧНА МУ СЛАВА И ХВАЛА ЗА СВЕ!

P