Раденковић: Фали нам константност игара и резултата

Београдски Чукарички је попут летње олује протутњао стадионом “Чика Дача” и оставио пустош у срцима симпатизера Радничког 1923, који су се надали да ће њихови љубимци пружити знатно јачи отпор екипи која се још увек суочава са последицама не баш успешне европске одисеје.

Сумирајући утиске након тешког пораза, стратег “црвених” Владимир Раденковић истиче да његова екипа од почетка сезоне игра по принципу “топло-хладно” и да јој недостаје континуитет добрих игара и резултата.

– Став играча на данашњој утакмици једноставно није био добар, осим у првих петнаест минута сусрета. Прелако смо “поклонили” прво полувреме противнику, у смислу да нисмо пружили неки значајнији отпор. На крају је превагнуо таленат везних играча Чукаричког. Евидентно је да се екипа налази у некој врсти психолошког пада, а шта је узрок томе покушаћемо да откријемо кроз индивидуалне разговоре наредних дана. Овакве осцилације су недопустиве и Раднички једноставно мора да ухвати неку константност игара и резултата – констатовао је Раденковић.

Саша Илић је свој први испит на клупи Чукаричког положио са десетком. Млади стручњак, који се налази на самом почетку своје тренерске каријере, могао је да буде задовољан издањем своје екипе на гостовању у срцу Шумадије.

– Мислим да је до нашег водећег поготка утакмица била у егалу. Након тога је превагнула на нашу страну. Успели смо да у финишу првог полувремена постигнемо и други гол, што нам је олакшало посао у наставку сусрета. Радује ме то што сам видео доста добрих момената у нашој игри на данашњој утакмици, а једино што ми је мало засметало је та нека врста ноншаланције код играча у појединим ситуацијама, што ћемо настојати да коригујемо у наредном периоду – изјавио је Илић.

P