Прва провера за крагујевачког суперлигаша

Серију припремних утакмица фудбалери Радничког 1923 отварају данас од 18 часова, када ће на главном терену стадиона “Чика Дача” одмерити снаге са екипом Новог Пазара.

Под командом новог тренера Владимира Раденковића и његових сарадника из стручног штаба, “црвени” су у претходних десетак дана интензивно радили на подизању нивоа физичке спреме и унапређењу одређених тактичко-техничких елемената игре. Сада је куцнуо тренутак да све оно на чему су радили током уводног дела припрема тестирају у пракси.

Ривал је по мери. Екипа Новог Пазара је претходну сезону окончала на дванаестој позицији Линглонг Супер лиге Србије, тако да ће и у наредној сезони, заједно са Крагујевчанима, бити учесник елитног каравана. Пазарци су током лета у значајној мери ремонтовали играчки кадар, а именовали су и новог шефа струке Милана Милановића, који је претходно водио београдски Рад.

С обзиром да ће за обе екипе ово бити прва утакмица у припремном периоду, треба очекивати једну динамичну и садржајну фудбалску представу јаког ритма, у којој ће моћи да ужива и крагујевачка публика, будући да је услед побољшања епидемиолошке ситуације у Републици Србији Кризни штаб за сузбијање заразне болести ковид-19 донео одлуку о релаксацији мера које се односе на присуство публике на спортским догађајима.

РФК1923 ТВ

P