Професионални уговор за младог голгетера

Најбољи стрелац омладинске селекције Радничког 1923 ове сезоне Андреја Ристић (18) потписао је професионални уговор са крагујевачким суперлигашем. Уговор је потписан на четири године, што је знак да у клубу са “Чика Даче” озбиљно рачунају на младог голгетера.

Ристић је шест пута тресао противничке мреже у Омладинској лиги Србије ове сезоне, а да није било проблема са повредама сигурно је да би овај голгетерски учинак био и знатно већи.

Млади нападач је током јесени уписао и четири наступа за први тим Радничког 1923, од тога два у првенству и један у Купу Србије, а највећу минутажу имао је на првенственој утакмици против Радничког из Ниша, када је на терену провео 61 минут.

– Потписивање професионалног уговора са Радничким 1923 представља велику част и личну сатисфакцију за мене, али и подстицај да још боље радим и тренирам. Захвалан сам људима у клубу који су препознали мој таленат и пружили ми шансу коју сваки фудбалер прижељкује – изјавио је осамнаестогодишњи голгетер након потписивања првог професионалног уговора у каријери.

РФК1923 ТВ

P