Професионални уговор за Филипа Миликића

Да наш клуб озбиљно рачуна на играче из сопственог омладинског погона, показује и потписивање двогодишњег професионалног уговора са доскорашњим капитеном омладинске селекције Филипом Миликићем.

Овај млади фудбалер, који је у јулу прославио свој двадесети рођендан, на “Чика Дачу” је стигао још као седмогодишњак. Прошао је све млађе селекције нашег клуба и био предводник генерације “ђаволчића” која је изборила повратак у Омладинску лигу Србије.

Миликић је у финишу прошле сезоне добио прилику да дебитује и за први тим, а сада је ето коначно дошао тренутак да потпише и први професионални уговор са нашим клубом.

Као фудбалер који може да одговори захтевима на више позиција, како у одбрани, тако и у везном реду, Филип ће свакако бити од користи шефу стручног штаба Александру Линти у наставку прволигашке сезоне, посебно јер се убраја у такозване “бонус” играче.

Филип Миликић је још један у низу фудбалских “бисера” “исклесан” у омладинској школи нашег клуба. Његов пример је уједно и најбољи доказ да прави таленат кад-тад исплива на површину и добије прилику за даље доказивање.

P