Повратник Игор Вићентијевић друго појачање Крагујевчана

Након Милоша Видовића, наш клуб је уговорио сарадњу и са 28-годишњим левим беком Игором Вићентијевићем. Ради се о повратнику на “Чика Дачу”, играчу који је носио дрес Радничког 1923 у сезони 2017/18.

Као изданак омладинске школе Фудбалског клуба Рад, Вићентијевић се на самом старту каријере калио у бројним нижелигашким клубовима, попут београдског Дорћола, Палића, Јасенице и Јединства из Ужица.

Праву афирмацију стекао је у дресу Смедерева, одакле је 2017. године прешао у редове крагујевачког прволигаша. Био је стандардан члан екипе Радничког 1923 у повратничкој сезони у Првој лиги Србије, коју су Крагујевчани окончали на једанаестој позицији.

После годину дана проведених на “Чика Дачи”, Вићентијевић се заједно са тадашњим стратегом “црвених” Славишом Ковачевићем преселио у Ваљево, у екипу Будућности Крушик. Одличне партије у дресу ваљевског српсколигаша препоручиле су Вићентијевића челницима милановачког Металца, па је тако почетком ове године сада већ искусни леви бек стигао на стадион крај Деспотовице.

Након растанка са Металцем, Вићентијевић се овога лета поново обрео на “Чика Дачи”, где ће појачати конкуренцију на позицији левог бека, која је након одласка Слађана Мијатовића и Александра Поповића остала упражњена.

Играч Вићентијевићих карактеристика без сумње ће се одлично уклопити у постојећу формацију “црвених” и дати значајан допринос игри Крагујевчана у новој такмичарској сезони.

P