Повратак “прве хаубице”: Милутин Видосављевић поново на “Чика Дачи”

Четири дана пре гостовања српском вицешампиону, екипи ТСЦ-а из Бачке Тополе, крагујевачки суперлигаш добио је можда и највеће појачање у летњем прелазном року. Најбољи стрелац Радничког 1923 у претходном издању Моцарт Бет Суперлиге Србије, Милутин Видосављевић (22), враћа се на “Чика Дачу” и представљаће право освежење за напад “црвених” у наставку првенствене трке.

Видосављевић се по окончању претходне сезоне у којој је био један од најистакнутијих појединаца у екипи тренера Дејана Јоксимовића, чему сведоче и бројке од 7 постигнутих голова и 4 уписане асистенције, вратио у свој матични клуб Чукарички, који га је прошлог лета проследио Крагујевчанима на једногодишњу позајмицу. Иако је прошао комплетне припреме са београдским тимом, млади нападач није успео да заради поверење стручног штаба “брђана”, што је био сигнал за Шумадинце да појачају напоре како би свог најбољег голгетера вратили у старо јато.

Убрзо је дошло до договора, који је конкретизован потписивањем трогодишњег уговора.

– Након повратка у Чукарички остао сам у контакту са људима из Радничког и бившим саиграчима. Када се појавила могућност обнове сарадње, нисам имао превише дилема да ли да је прихватим. Срећан сам што сам поново на “Чика Дачи” и надам се добрим резултатима екипе у наставку сезоне – изјавио је повратник у редове крагујевачког суперлигаша.

Милутин Видосављевић је јубиларно десето појачање Радничког 1923 у летњем прелазном року. Претходно су дрес суперлигаша из шумадијске престонице задужили Милош Ристић, Слободан Симовић, Килијан Бевис, Александар Поповић, Никола Грбовић, Бојан Аџић, Матија Глушчевић, Јован Митуљикић и Милан Видаков.

P