Поправни против комшија из Аранђеловца

После не баш пријатног гостовања у Новом Пазару прошлог викенда, наша омладинска и кадетска селеција покушаће да у суботу, на свом терену, поправе утисак у дуелима са вршњацима из аранђеловачке Шумадије.

Први ће на терен, од 11 часова, истрчати омладинци, који ће у једном од дербија 22. кола Прве омладинске лиге ФСРЗС одмерити снаге са трећепласираном Шумадијом из Аранђеловца.

Крагујевчани су минималним поразом на гостовању Новом Пазару у прошлом колу значајно умањили себи шансе за прво место, будући да сада имају чак дванаест бодова заостатка у односу на водећу Младост из Лучана.

Ипак, наши момци немају намеру да се предају и покушаће да се победом у сусрету са Аранђеловчанима поново врате у победнички ритам. То неће бити лак задатак, будући да екипа Шумадије игра доста добро ове сезоне, што показује и табела, на којој се налази тик испод нашег тима са свега пет бодова заостатка.

Биће то без сумње једна добра утакмица, у којој ће обе екипе бити веоме мотивисане да дођу до сва три бода. Наравно, улога благог фаворита припада нашој екипи, која ће имати и мотив више да се реваншира свом ривалу за пораз у првом делу сезоне од 1:2.

Одмах после утакмице омладинаца, од 13 часова и 30 минута снаге ће одмерити и кадетске селекције Радничког 1923 и Шумадије.

У овој утакмици, пак, домаћин је изразити фаворит, будући да је знатно боље пласиран од гостујућег тима. Наиме, екипа тренера Ђорђевића тренутно заузима четврто место на табели Прве кадетске лиге ФСРЗС са 11 бодова више у односу на Аранђеловчане, који се налазе на једанаестој позицији са 25 бодова.

Наши кадети су упркос поразу у Новом Пазару прошлог викенда пружили добру игру, која сигурно може да радује тренера Душана Ђорђевића пред наредне такмичарске изазове.

У првом овосезонском дуелу Крагујевчана и Аранђеловчана није било победника (1:1), али је тешко очекивати да ће екипа Шумадије још једном успети да избегне пораз од нашег тима, који ће бити изузетно мотивисан да се са нова три бода поново врати на трећу позицију.

P