Раднички 1923 добио лиценцу за такмичење у Супер лиги Србије

Пласманом у плеј-оф, пред наш клуб је постављен нови задатак, а то је лиценцирање за такмичење у Супер лиги Србије. На наше велико задовољство, данас је на адресу клуба стигао допис који потврђује да је ФК Раднички 1923 у малој групи спортских колектива који испуњавају апсолутно све услове за такмичење у најелитнијем рангу.

Наиме, одлуком Комисије за лиценцирање Фудбалског савеза Србије, наш клуб је испунио свих пет критеријума који су предвиђени Правилником о лиценцирању клубова Фудбалског савеза Србије за такмичење у Супер лиги Србије, а то су:

1.Спортски
2.Инфраструктурни
3.Персонални и административни
4.Правни
5.Финансијски

Ако се погледа да је лиценцу стекло свега једанаест клубова у оба ранга такмичења, од тога само три из Прве лиге Србије, јасно се види да је ФК Раднички 1923 међу најздравијим спортским колективима у Србији. Финансијска и организациона консолидација у претходном периоду показује да клуб недвосмислено функционише беспрекорно, те са поносом истичемо врло позитивне оцене и мишљење независне ревизорске куће о пословању нашег клуба.

Наравно, предуслов за лиценцирање били су предани рад стручног штаба и одлични резултати и пласман наше младе екипе, састављене махом од играча из Крагујевца, који су поникли у нашој омладинској школи.

Хвала свима који су део породице ФК Раднички 1923!

P