Николић: „Фалили само голови“

Након завршетка утакмице трећег кола плеј-офа Прве лиге Србије између Радничког 1923 и Бежаније (0:0), своје утиске на конференцији за медије изнели су тренери данашњих ривала, Дејан Николић и Горан Драгољић.

Шеф стручног штаба Бежаније Горан Драгољић најпре је изнео похвале на рачун фудбалског амбијента на „Чика Дачи“, а затим подвукао да је освојени бод на данашњој утакмици од великог значаја за даље планове његове екипе.

– Ово је за нас била веома битна утакмица, у којој смо уложили све своје ресурсе. На крају смо за сав наш труд и жељу награђени освајањем бода, који нам доста значи у борби за место у баражу. Мислим да се на оваквим утакмицама постаје играч, због чега смо данас у игру увели два веома млада играча, који представљају будућност нашег клуба. Настојаћемо да и у наставку сезоне афиримишемо што више младих играча и да се прикажемо у што бољем светлу. Радничком желим да обезбеди учешће у баражу, што својим квалитетом заслужује, будући да је уз ТСЦ једина екипа која нас је добила два пута ове сезоне. – изјавио је тренер Бежаније.

Шеф струке Радничког 1923 Дејан Николић истакао је да је задовољан игром своје екипе, али да су за потпуни утисак фалили једино голови.

– Мислим да смо били доминантнији ривал на терену, створили смо и већи број шанси, које нисмо успели да реализујемо. Генерално, немам шта да замерим мојим играчима, посебно када је у питању вољни моменат. Изостали су једино голови за комплетан утисак. Бежанија је показала да је једна добра, такмичарска екипа, са неколико одличних појединаца, посебно у задњој линији, која је данас, заједно са голманом, обавила сјајан посао. Ми сада морамо да дигнемо главу и наставимо даље ка баражу. – изјавио је Николић.

Тренер крагујевачког прволигаша био је принуђен на две принудне измене услед повреда Здравковићаи Поповића, које су у великој мери пореметиле концепцију игре и неке његове замисли за сам финиш утакмице.

– Ми смо планирали увођење неких других играча, али ето, десиле су се те две незгодне повреде. Здравковићу је искочило раме и вероватно га очекује дужа пауза. Поповић се такође пожалио на бол у мишићу, а какав је степен његове повреде показаће детаљнији прегледи током недеље. – додао је тренер Радничког.

P