Нерешено са Лучанцима у другој провери

У последњој провери форме пред пут у Анталију, фудбалери Радничког 1923 ремизирали су са екипом Младости у Лучанима – 1:1 (1:1).

Одлично су Крагујевчани отворили утакмицу и већ у 7. минуту су дошли до вођства поготком младог Томовића, али је домаћин до одласка на одмор успео да поравна резултат преко искусног Радивојевића. Претходно је талентовани Јојић уздрмао пречку из слободног ударца са 25 метара.

У наставку утакмице Шумадинци су били далеко конкретнији и пропустили су две-три солидне прилике да поново дођу до резултатског преимућства. Бразилац Евандро да Силва, који је средином другог полувремена заменио омладинца Лазара Милетића, нашао се “очи у очи” са голманом Младости, али није успео да га надмудри, а вредан помена је и покушај Николе Ковачевића главом после корнера, који такође није донео промену резултата.

Крагујевачки суперлигаш је утакмицу почео у следећем саставу: Раичевић, Јанковић, Пецељ, Ивановић, Томовић, М. Видовић, Зорић, Максимовић, Чоловић, Видосављевић, Чинеду. У наставку су шансу добили и: Младеновић, Поњевић, Влајковић, Ковачевић, Миличић, Срнић, У. Видовић, Крајишник, Милојевић, Петровић, Милетић и Евандро.

Фудбалери Радничког 1923 у суботу, 14. јануара, одлазе пут Анталије, где ће обавити главни део припрема за пролећни део сезоне у Моцарт Бет Суперлиги Србије, који стартује првог викенда у фебруару. “Црвени” ће до 25. јануара, када је предвиђен повратак у Крагујевац, одиграти три припремне утакмице, и то са мађарским Кишвардијем, руским Јенисејом и Кајсаром из Казахстана.

P