Немања Здравковић још две године у Радничком

Фудбалски клуб Раднички 1923 завршио је још један велики посао у летњем прелазном року. Након Стевана Ковачевића, продужена је сарадња и са Немањом Здравковићем, поузданим универзалцем, који се обавезао на још две године верности нашем клубу.

Здравковић је у протеклој сезони био незаменљив шраф у екипи Дејана Николића. Овај универзални фудбалер, кадар да одговори обавезама на неколико различитих позиција у тиму, својим сјајним партијама зарадио је велике симпатије међу навијачима Радничког, тако да је у анкети на клупском сајту изгласан за играча сезоне.

Бројке кажу да је Здравковић протекле сезоне за Раднички одиграо 34 утакмице и постигао седам голова, чиме је на клупској листи стрелаца заузео високо друго место, што је заиста импресиван податак, будући да је овом фудбалеру примарна дефанзива.

Овај 26-годишњи фудбалер, родом из Житковца крај Алексинца, на “Чика Дачу” је стигао прошлог лета из новопазовског Радничког. Претходно је наступао за млађе селекције нишког Радничког, Напредак из Крушевца, Јагодину и Инђију.

P