Немања Томић поново плеше са “ђаволима”

Крагујевачки суперлигаш данас је озваничио продужетак сарадње са искусним Немањом Томићем (33) на још годину дана. Ова информација свакако ће обрадовати бројне симпатизере Радничког 1923, који ће и ове сезоне имати прилику да гледају овог фудбалског виртуоза у дресу свог вољеног клуба.

Томићев останак на “Чика Дачи” први је наговестио стратег “црвених” Владимир Раденковић на конференцији за медије пред утакмицу са новосадским Пролетером, али је до конкретизације унапред уговорене сарадње дошло тек ове седмице.

У међувремену Томић је доживео тежу повреде шаке, која га је извесно време одвојила од тренажног процеса. Срећом, опоравак искусног фудбалера тече по плану, тако да ће стручни штаб Крагујевчана ускоро поново моћи да рачуна на његове услуге.

– Са Немањом смо знатно раније постигли договор о продужетку сарадње, али је било потребно одређено време да се неке ствари папиролошки среде како би он потписао нови уговор. О Немањиним фудбалским квалитетима не треба трошити речи. Сигурно је да смо добили једно велико појачање за наставак сезоне и играча који ће правити разлику на терену, посебно у утакмицама против дефанзивно оријентисаних екипа и у тренуцима када јуримо резултат. Такође, од њега очекујемо да буде пример млађим играчима и да им пренесе своје огромно фудбалско знање и искуство – истакао је Славко Перовић, спортски директор клуба са “Чика Даче”.

Томић је претходне сезоне предводио Крагујевчане на путу ка елитном рангу такмичења, а летњу паузу искористио је да своје тело доведе у оптималну форму, како би био у потпуности спреман за искушења у Линглонг Супер лиги Србије, што је потврдио и стратег “црвених” Владимир Раденковић.

– Немања Томић је сада један потпуно нови момак, са седам килограма мање, који изгледа онако како би требао да изгледа професионални фудбалер. Томићев таленат и фудбалско умеће никада нису били спорни и уверени смо да смо добили изузетно вредно појачање за наставак сезоне – изјавио је шеф струке Радничког 1923.

РФК1923 ТВ

P