Саша Јовановић заоштрио конкуренцију на крилним позицијама

У жељи да на свакој позицији има што је могуће више квалитетних опција, спортски сектор клуба са “Чика Даче” одлучио је да уговори једногодишњу сарадњу са Сашом Јовановићем, 28-годишњим фудбалером који игра на позицији левог крила.

Јовановић је највећи део своје каријере провео у београдском Раду, а наступао је и за Вождовац, Чукарички, Инђију, Бежанију, лучанску Младост и аустријски Волфсбургер. Последњих месец дана провео је на “Чика Дачи” покушавајући да се наметне спортском сектору Крагујевчана, који није остао имун на Јовановићеве играчке квалитете.

– Саша Јовановић је играч са завидним суперлигашким и интернационалним искуством који је већ дуже време на нашем “скенеру”. Очекујемо да буде значајно појачање за наш тим у наставку сезоне и да управо у дресу Радничког искаже свој пун играчки потенцијал – прокоментарисао је Јовановићев долазак Славко Перовић, спортски директор крагујевачког суперлигаша.

Ново појачање “црвених” истиче да му је јако драго што је дошао у велики клуб са озбиљним такмичарским циљевима и да ће се навијачима најбоље представити својим учинком на терену.

Јако сам задовољан што сам постао део једног великог клуба који се након шестогодишње паузе вратио у Супер лигу. Саиграчи су ме добро прихватили, атмосфера у екипи је сјајна и на нама је да на тренинзима и утакмицама дамо свој максимум, да испоштујемо захтеве стручног штаба и покушамо да се умешамо у борбу за плеј-оф – поручио је Јовановић.

Доласком Саше Јовановића крагујевачки суперлигаш није закључио прелазни рок. У плану је ангажовање још једног или двојице нових играча, а биће и одлазака из клуба.

– У протеклих седам кола искристалисали смо слику о томе на кога од играча можемо да рачунамо за наставак сезоне и на којим позицијама бисмо требали да се додатно појачамо, тако да прелазни рок још увек није завршен за нас. Планирамо да ангажујемо још једног или два нова играча, а извесно је да ће бити и одређених одлазака из клуба – открива Перовић.

РФК1923 ТВ

P