Милисављевић: Утакмица по укусу публике

Фудбалери Радничког 1923 и Графичара превазишли су очекивања публике, али и својих тренера, који су пуни рече хвале на рачун актера данашње утакмице на “Чика Дачи”.

Главни стратег гостију из Београда Милија Жижић задовољан је издањем своје екипе у већем делу утакмице, а као узрок пораза наводи мањак искуства код његових изабраника.

– Била је ово врло занимљива такмичарска утакмица. Раднички је у првих двадесет минута био бољи ривал и ту теренску инцијативу успео је да крунише поготком. Ми смо у тим тренуцима показали карактер и успели смо да до краја првог полувремена преокренемо резултат у своју корист. У другом полувремену смо примили гол из прекида, након чега смо прво психолошки, а онда и физички и тактички пали, што је једна искусна и такмичарска екипа попут Радничког знала да искористи и дође до победе – оценио је данашњи дуел тренер Графичара.

Шеф стручног штаба Радничког 1923 Дарко Милисављевић похвалио је играче обе екипе на приказаној игри и вољном моменту, истакавши да је његов тим на крају заслужено тријумфовао.

– Мислим да је ово била једна сјајна и садржајна утакмица у којој је публика могла да ужива. Знали смо да Графичар има младе, брзе играче и настојали смо да се не упустимо у трку са њима, како бисмо им спречили ту транзицију, у чему смо и успели у већем делу утакмице. Понављају нам се неке несхватљиве грешке, али сам генерално задовољан издањем своје екипе на данашњем сусрету. Још једном смо показали да када смо на овако високом нивоу, можемо да се равноправно носимо са било којом екипом у лиги – констатовао је Милисављевић, уз захвалност навијачима на пруженој подршци, која је његовој екипи сигурно олакшала пут ка победи.

P