Јовановић вратио “ђаволчиће” на победнички колосек

Један, али победе вредан гол постигли су наши омладинци на гостовању београдском ИМТ-у у утакмици 25. кола Омладинске лиге Србије – 1:0 (1:0).

Након ремија у дуелу са београдским Чукаричким прошлог викенда, којим су прекинули низ од четири узастопна тријумфа, изабраници тренера Дејана Јоксимовића су се победом у сусрету са популарним “трактористима” вратили на победнички колосек.

У тврдој, али динамичној утакмици, без превише изгледних прилика, победника је одлучио детаљ из 4. минута, када је вихорни Ђорђе Јовановић искористио неспоразум Цвејића и голмана ИМТ-а Трајковића и својим петим поготком у сезони трасирао “ђаволчићима” пут до нових првенствених бодова.

Крагујевчани су се овим тријумфом учврстили у горњој половини табеле са 38 освојених бодова.

Оно што је пак најважније, то је да су “ђаволчићи” серијом сјајних резултата у пролећном делу сезоне осигурали опстанак у елитном рангу такмичења, што је уједно био и главни циљ екипе тренера Дејана Јоксимовића у овој сезони.

ИМТ – РАДНИЧКИ 1923 0:1 (0:1)

НОВИ БЕОГРАД
Стадион:
ФК ИМТ.
Судија: Момчило Марковић (Београд).
Стрелац: Јовановић у 4. минуту за Раднички 1923.
Жути картон: Денковић (ИМТ).

ИМТ: Трајковић, Вељовић, Цвејић (од 85. Радојловић), Шкундрић, Радојевић, Вукас (од 73. Денковић), Гајинов, Васић, Милићевић (од 65. Јанковић), Вукић, Ђапа (од 73. Принс).

РАДНИЧКИ 1923: Спасојевић, Д. Ристић, Гвозденовић (од 89. Гачевић), Новичић, Томовић, Јовановић (од 82. Николић), Арсенијевић, Милетић (од 82. Ристић), Милојевић (од 90. Перовић), Петровић (од 86. Шурлан), Павловић.

P