Још једна јака провера за Линтине ученике

Четврту по реду припремну утакмицу у оквиру зимских припрема лидер Прве лиге Србије игра у среду, 3. фебруара, у Лазаревцу против домаће Колубаре.

“Црвени” су после остварених победа у прве две провере, минулог викенда ремизирали са крушевачким Трајалом у једној врло садржајној утакмици, која је окончана резултатом 1:1.

Сада је пред Крагујевчанима и четврта проба у оквиру зимских припрема, и то против још једног члана прволигашког каравана, екипе Колубаре из Лазаревца.

Лазаревчани су јесењи део сезоне у Првој лиги Србије окончали на четвртој позицији, са 11 бодова мање у односу на крагујевачки тим.

Познато је да Колубара и у овој сезони стреми ка пласману у суперлигашки ранг такмичења, а томе у прилог иде и чињеница да је током зиме освежила своје редове са чак петорицом нових играча.

Екипа тренера Зорана Милинковића је у досадашњем делу припрема одиграла три контролне утакмице, у којима је остварила учинак од две победе и једног ремија. Обе победе Лазаревчани су забележили у дуелима са прволигашким екипама, Графичарем (2:0) и Жарковом (5:1), док су у последњој провери ремизирали са лидером Српске лиге Запад, екипом Слоге из Пожеге (1:1)

Биће ово још једна добра провера форме изабраника тренера Александра Линте и прилика да се настави тренд добрих резултата у припремном периоду.

Почетак сусрета предвиђен је за 13 часова.

P