“Ђаволчићи” ремизирали са српсколигашем у другој провери

У другој припремној утакмици ове зиме, наши омладинци су ремизирали са сениорском екипом Рембаса из Ресавице, која се надмеће у Српској лиги Исток – 1:1 (0:0).

Наш тим је утакмицу почео у следећем саставу: Жунић, Новичић, Милошевић, Радосављевић, Максимовић, Миловановић, Милојевић, Лакићевић, Ђорђевић, Ристић и Миливојевић, а касније су шансу добили и Спасојевић, Радојковић, Кртинић, Панић, Драмићанин, Илић, Јовановић, Димитријевић, Павловић, Пантовић и Петровић.

Прво полувреме протекло је без голова, мада су “ђаволчићи” пропустили две врло повољне прилике да дођу до вођства. Најпре је Миливојевић после корнера шутирао главом преко гола, а потом се у шанси нашао и Ристић, али је лопта након његовог ударца завршила у наручју противничког голмана.

Друго полувреме није почело најбоље по наш тим. Гости из Ресавице су после уигране комбинације из прекида дошли до почетне предности.

Нису се ученици Дејана Јоксимовића обесхрабрили, већ су наставили да играју своју игру и при том вребају прилику да дођу до изједначења. Дочекали су је у 69. минуту, када је после ударца из угла штопер Максимовић надвисио одбрану ривала и прецизним ударцем главом лопту послао у небрањени део мреже.

Био је то уједно и коначан резултат ове јако занимљиве утакмице, одигране на помоћном терену стадиона “Чика Дача”.

Наредну проверу наши омладинци имаће против сениорског тима Сушице, који наступа у Српској лиги Запад.

P