Јоксимовић после дебакла на “Чаиру”: Предстоји нам озбиљна анализа

Отишла је чета Дејана Јоксимовића на нишки “Чаир” по прве бодове у новом првенству, а вратила се потучена до ногу. Катастрофално издање у првих 45 минута коштало је “црвене” убедљивог пораза (1:4), који је додатно продубио резултатску кризу крагујевачког суперлигаша.

Видно узрујан и разочаран стратег Крагујевчана Дејан Јоксимовић изнео је своје виђење утакмице на “Чаиру” и уједно најавио детаљну анализу свега што се дешавало у протеклих пет кола.

– Недопустиво је да у утакмицу уђемо тако деконцентрисано и без енергије, као што је то био случај вечерас на “Чаиру”. Екипа Радничког је то знала да казни, постигла је два гола у првом полувремену и пропустила још пар изледних прилика да вођство учини још убедљивијим. У другом полуврмену смо направили одређену реакцију, која очигледно није била довољна да се резултатски вратимо у утакмицу. Предстоји нам сигурно једна озбиљна анализа унутар клуба свега што се десило у претходне четири утакмице. Верујем да ћемо сви заједно пронаћи најбоље могуће решење за превазилажење тренутне ситуације – поручио је Јоксимовић, уз честитке домаћину на заслуженој победи.

За разлику од Јоксимовића, његовом колеги на клупи нишког Радничког Николи Трајковићу пао је огроман камен са срца. Није тајна да је утакмица са Крагујевчанима имала огроман значај за Нишлије након четири узастопна пораза на старту првенства.

Мислим да су добра енергија и огромна жеља за победом били кључни фактори тријумфа на данашњој утакмици. Добро смо стајали на терену у већем делу утакмице, вршли константан притисак на последњу линију противника и то је дало жељени ефекат. Свакако да коначан резултат не осликава право стање на терену, тим пре што је крагујевачки Раднички био бољи ривал у другом полувремену – сматра шеф струке Нишлија.

РФК1923 ТВ

P