Joксимовић: Показали смо да смо најбољи у овом рангу такмичења

Успели су фудбалери крагујевачког прволигаша да упишу планирана три бода сусрету са крушевачким Трајалом и одшкрину врата Супер лиге. Били су Крагујевчани бољи у већем делу утакмице, желели више победу, до које су на крају заслужено и дошли.

Имао је шеф струке Радничког 1923 Дејан Јоксимовић тежак задатак да пре свега психолошки опорави екипу након пораза у Лазаревцу и припреми је за најважнијих деведесет минута у сезони.

– Још једна психолошки изузетно тешка и захтевна утакмица за нас, која је дошла непосредно након гостовања у Лазаревцу. На сву срећу, момци су и овога пута показали да су најбољи у овом рангу такмичења, издржали су психолошки притисак и бреме фаворита на својим леђима и на крају уписали изузетно важна три бода. Надам се да ћемо у последња два кола успети да освојимо још тај један бод, којим бисмо осигурали пласман у Супер лигу – поручио је по завршетку данашње утакмице стратег крагујевачког прволигаша.

Екипа Трајала је на “Чика Дачу” дошла са намером да пружи што је могуће јачи отпор лидеру Прве лиге Србије, за кога је ова утакмице била од пресудног значаја.

Једна добра, права такмичарска утакмица. Прво полувреме је припало домаћину, који је био конкретнији и успео да постигне гол после прекида. Ми смо у другом полувремену имали пар повољних ситуација из којих смо можда могли да стигнемо до изједначења, али када се све сабере, мислим да је Раднички заслужено славио – оценио је Бојан Марјановић, помоћни тренер Трајала.

P