Јесен у бројкама

19 УТАКМИЦА одиграли су фудбалери Радничког 1923 у јесењем делу Моцарт Бет Суперлиге Србије. Остварили су учинак од 7 победа, 4 ремија и 8 пораза.

25 БОДОВА освојили су Крагујевчани у досадашњем делу првенства, довољно за осму позицију на табели Моцарт Бет Суперлиге Србије.

18 ГОЛОВА постигли су изабраници тренера Дејана Јоксимовића ове јесени, док су примили 17 погодака.

3 ГОЛА постигли су Крагујевчани на три утакмице ове полусезоне – против Младости ГАТ (3:0), Радничког из Ниша (3:1) и Колубаре из Лазаревца (3:0).

3 ГОЛА примили су Шумадинци у поразу од Новог Пазара (1:3) на стадиону “Чика Дача” у утакмици 10. кола Моцарт Бет Суперлиге Србије.

1 АУТОГОЛ постигли су фудбалери крагујевачког суперлигаша у јесењем делу сезоне, и то на гостовању новосадској Војводини у последњој утакмици ове јесени (1:2), када је Дајан Поњевић затресао мрежу свог тима.

3 УЗАСТОПНЕ ПОБЕДЕ износи најдужи победнички низ фудбалера Радничког 1923 ове јесени, који је трајао од 12. до 15. кола. У том периоду су изабраници тренера Дејана Јоксимовића савладали Младост ГАТ (3:0), затим Спартак у Суботици (2:1) и на крају нишки Раднички на “Чаиру” (3:1).

4 УЗАСТОПНА ПОРАЗА забележили су Крагујевчани између 8. и 12. кола, и то у сусретима са Партизаном (0:1), ТСЦ-ом (0:2), Новим Пазаром (1:3) и крушевачким Напретком (0:1).

3:0 – НАЈУБЕДЉИВИЈЕ СУ ПОБЕДЕ Шумадинаца у овој полусезони, остварене у сусретима са екипама Младост ГАТ и Колубаром из Лазаревца.

1:3 – НАЈУБЕДЉИВИЈИ ЈЕ ПОРАЗ фудбалера Радничког 1923 у јесењем делу сезоне, претрпљен у сусрету са Новим Пазаром на “Чика Дачи” у оквиру 10. кола Моцарт Бет Суперлиге Србије.

31 ФУДБАЛЕР добио је прилику у првом тиму крагујевачког суперлигаша у јесењем делу Моцарт Бет Суперлиге Србије.

9 ИГРАЧА Радничког 1923 успело је да се упише у листу стрелаца ове јесени.

4 ГОЛА постигао је Милутин Видосављевић, најбољи стрелац “црвених” у досадашњем делу шампионата. Три поготка је Видосављевић постигао са “беле тачке”, а само један из игре.

2 АСИСТЕНЦИЈЕ забележили су Стефан Чоловић, Душан Стоиљковић, Милутин Видосављевић и капитен Немања Томић.

4 ЈЕДАНАЕСТЕРЦА досуђено је у корист крагујевачког тима ове јесени. Сва четири казнена ударца Шумадинци су успешно реализовали. Три пута прецизан са “беле тачке” био је Милутин Видосављевић, а једном капитен Немања Томић.

19 УТАКМИЦА одиграо је Душан Стоиљковић у јесењем делу Моцарт Бет Суперлиге Србије, највише од свих играча Радничког 1923. Једанаест пута Стоиљковић је био стартер, док је на осам утакмица улазио у игру са клупе са резервне играче.

1 495 МИНУТА на терену провео је Никола Влајковић, играч са највећом минутажом у редовима крагујевачког тима ове суперлигашке јесени. Након њега највише минута на терену сакупили су Филип Ивановић (1 453) и Дамјан Крајишник (1 355).

36 ЖУТИХ КАРТОНА зарадили су фудбалери крагујевачког суперлигаша ове јесени. Највише их је сакупио Филип Ивановић (6), док су 4 пута “пожутели” Никола Влајковић и Дамјан Крајишник.

2 ЦРВЕНА КАРТОНА зарадили су фудбалери Радничког 1923 у јесењем делу сезоне. Филип Ивановић је “поцрвенео” на утакмици са Новим Пазаром, док је Урош Видовић зарадио црвени картон на утакмици са београдским Партизаном након приговора судији по завршетку меча.

18 ГОДИНА и 7 ДАНА имао је млади дефанзивац Никола Миличић у тренутку дебија за први тим Радничког 1923 на утакмици са Колубаром у Лазаревцу на самом старту сезоне. Он је уједно и најмлађи играч који је носио дрес крагујевачког суперлигаша у протеклом делу сезоне.

P