И Мандарић жели јачи Раднички 1923

Познати фудбалски глобтротер, некадашњи власник Лестера, Шефилд Венсдеја, Портсмута, Нице, Шарлроа, Олимпије из Љубљане, већ се други пут у кратком временском интервалу нашао у прилици да буде у контакту са челницима Радничког 1923, пошто се са њима састао и непосредно пред утакмицу шеснаестине финала Купа Србије са београдским БАСК-ом.

Уваженог госта дочекао је директор Игор Конатар, у друштву председника Скупштине клуба Бранка Антића и спортског директора Славка Перовића.

Предусретљиви домаћини су госте упознали са тренутном ситуацијом у клубу, везаном пре свега за такмичарска остварења, али и са плановима у вези унапређења постојеће инфраструктуре.

Изузетно нам је драго што смо имали прилику да угостимо једну такву личност каква је Милан Мандарић. Годио нам је овакав сусрет, имали смо доста тога да чујемо у неком саветодавном делу, али и да предочимо потенцијале неке сарадње која би можда могла да проистекне. Свакако да ћемо и даље бити у контакту, верујем да ћемо се виђати и даље, има времена и могућности за конкретније разговоре и договоре – истакао је Игор Конатар, директор суперлигаша из шумадијске престонице.

Упркос бројним обавезама и скученом времену боравка у Србији, господин Мандарић је стигао да својим присуством увелича данашњу утакмицу са Новим Пазаром, чиме је ставио до знања да му и те како годи релација са клубом који у овој години обележава стогодишњицу постојања.

Захвалан сам на дивном дочеку и гостопримству, жељи да се видимо, обострано је, пуно сам чуо о вама и видео ваш рад, труд сличан моме у свим клубовима. Приметно је настојање да се проблеми решавају радом и тимски, уз одговорност која се препознаје у вашем тиму. Уз то што сам видео, сигурно да желим да се на неки начин придружим свему томе. Убрзо ме очекује пут у САД, око нашег Божића сам поново у Србији, па након сагледавања својих, још увек великих обавеза на другим странама, видећемо се и наставити дијалог у циљу прављења још јачег и вечег Радничког – напоменуо је Мандарић у обраћању домаћинима.

У знак сећања на први долазак на „Чика Дачу“, угледни бизнисмен је дариван дресом и још неким клупским знамењима, а утисак је да обе стране са нестрпљењем очекују следеће виђење.

P