Фудбалери Радничког 1923 “спарингују” са убским Јединством

Шесту контролну утакмицу у склопу зимских припрема изабраници Дарка Милисављевића одиграће у суботу од 14 часова, када ће на помоћном терену стадиона “Чика Дача” угостити Јединство из Уба.

“Црвени” су ремијем са Слогом из Петровца на Млави у среду прекинули низ победа у припремним сусретима, након што су претходно савладали колеге из омладинског погона, београдску Локомотиву, Јагодину и Слогу из Пожеге.

И у сусрету са Петровчанима мрежа Радничког затресла се у два наврата, баш као и против Јагодине и Слоге из Пожеге, па је јасно где тренутно “шкрипи” у редовима Крагујевчана и на шта је потребно ставити акценат у самом финишу ових припрема.

Са друге стране, тренер Милисављевић може бити задовољан офанзивним учинком своје екипе, која је додала још два гола на свој конто. Такође, приметан је и помак у самој физиономији игре, која је флуентнија, бржа и знатно разноврснија у односу на први део сезоне. Раднички ће, то је већ сада приметно, имати знатно већи дијапазон могућности у нападу, што ће га учинити опаснијим по противнички гол.

Предстојећи сусрет са Убљанима прилика је да “црвени” додатно “изоштре нишан” и своју игру подигну на још виши ниво. Ученици Дарка Милисављевића наспрам себе имаће квалитетног противника, који се већ неколико година уназад налази у самом врху Српске лиге Запад. И ове године Убљани су високо котирани и тренутно заузимају друго место на табели, али са значајним бодовним заостатком у односу на водећи Борац 1926.

Биће то, без сумње, још једна добра провера могућности наше екипе и права увертира за завршни тест са чачанским Борцем 1926 наредног викенда.

P