Дудић не бежи од самокритике: “Сви смо били лоши данас”

Није стратег “црвених” крио своје разочарање данашњим издањем своје екипе, преузимајући део кривице и на себе, уз наду да се једна оваква лоша партија неће поновити у скорије време.

– Мене је лично срамота што смо изгубили на овакав начин, а верујем и моје играче. Одиграли смо далеко испод наших реалних могућности, посебно у дефанзиви. Апсолутно је недопустиво оставити толико простора екипи са тако квалитетним појединцима као што је Нови Пазар. Сви сносимо одговорност за једно овако слабо издање, почев од мене, па до играча. Искрено се надам да је ово био само један лош дан и да нам се овако лоше партије неће понављати у наставку сезоне – верује Дудић.

Главни стратег крагујевачког суперлигаша сматра да данашњи пораз неће превише нарушити атмосферу у екипи, али да ће добро доћи играчима да се, према његовим речима, “спусте на земљу” и појачају интензитет тренинга.

– И против Партизана смо изгубили идентичним резултатом, па смо прву наредну утакмицу добили. Није ово ништа страшно, али свакако да је повод за одређени вид забринутости. Може бити да смо се мало више уздигли након оних добрих резултата и похвала на наш рачун, тако да нам је овај пораз у неку руку опомена да морамо да се спустимо на земљу и тренирамо још јаче како би нам се то вратило на терену – сматра Дудић.

Дудићев колега на клупи Новог Пазара Синиша Добрашиновић наглашава да је данашња утакмица била знатно тежа него што то коначан резултат показује и да је ова победа плод преданог рада његових играча на тренизима.

– Мислим да смо се добро припремили за ову утакмицу, искористили одређене слабости екипе Радничког и на прави начин привели утакмицу крају. Срећан сам, наравно, што смо постигли четири гола, а још срећнији што нисмо примили ниједан. Честитам мојим играчима на још једној у низу добрих партија. Мислим да нам се добар рад на тренинзима све више исплаћује и надам се да ћемо наставити у истом ритму и у наредним утакмицама. Радничком желим пуно успеха у наставку првенства и верујем да ће врло брзо успети да се врате на победнички колосек – поручио је Добрашиновић.

P