“Ђаволчићи” започели зимске припреме

Зимски одмор за полазнике наше омладинске школе је готов. Данас су се тренинзима вратили омладинци и кадети, а сутра ће то учинити пионири и петлићи.

Окупљеним играчима најпре се обратио директор омладинске школе и тренер омладинске селекције Дејан Јоксимовић и упознао их са оквирним планом зимских припрема.

– Имамо осам недеља до почетка пролећног дела сезоне, што је сасвим довољно времена да спроведемо зацртани програм припрема. Током ове прве недеље припрема базираћемо се на подизању нивоа кондиције и унапређењу моторичко-техничких способности, а након тога ћемо се у ходу договарати о даљим активностима. Ви сви знате шта су наши циљеви у овој такмичарској сезони и на нама је да пружимо свој максимум како бисмо их остварили – истакао је у свом уводном обраћању играчима Јоксимовић.

“Ђаволчиће” је овом приликом поздравио и директор клуба Никола Фржовић, који им је пожелео пуно здравља и успеха у наставку сезоне.

Подсетимо, омладинци су јесењи део сезоне у Омладинској лиги Србије окончали на петнаестој позицији, те их на пролеће очекује наставак борбе за опстанак.

Што се осталих млађих селекција нашег клуба тиче, пионири су тренутно водећи у шумадијском региону, кадети заузимају одлично четврто место у Првој кадетској лиги ФСРЗС, а високо се котирају и петлићи, који су тренутно други у лиги под окриљем ФСГКГ.

P