Након одличног почетка зимских припрема и остварених победа у прве две контролне утакмице, фудбалери Радничког 1923 су у трећој провери ремизирали са екипом Трајала у Крушевцу – 1:1 (0:0).

У утакмици која је обиловала шансама, виђена су два гола – по један на обе стране.

Мреже су мировале до 67. минута, када је Марко Мирић искористио неспоразум у одбрани популарних “гумара” и довео Крагујевчане у вођство. Био је ово четврти Мирићев гол од почетка припрема, који показује да се налази у великом успону форме.

Овај резултат био је на снази до 82. минута, а онда је на сцену ступио млади Гамбијац из редова Трајала Осман Џоф, који се прошетао кроз одбрану Радничког 1923 и онда рутински послао лопту у мрежу.

Следећу проверу лидер Прве лиге Србије има у среду, 3. фебруара, против Колубаре у Лазаревцу.

ТРАЈАЛ – РАДНИЧКИ 1923 1:1 (0:0)

КРУШЕВАЦ
Стадион:
ФК Борац.
Судија: Славиша Јаковљевић.
Стрелци: Џоф у 82. минуту за Трајал, а Мирић у 67. минуту за Раднички 1923.

ТРАЈАЛ: Тодоровић, Матејевић, Алексић, Пуношевац, Вучићевић, Милошевић, Гогић, Стевановић, Ђуровић, Голубовић, Савић. Играли су још: Јовановић, Станковић, Средојевић, Ђаковић, И. Петровић, А. Петровић, Соколовић, Димитријевић, Џоф, Николић, Јовковић.

РАДНИЧКИ 1923: Раичевић, Цветковић, Вићентијевић, Рађен, Филиповић, Ковачевић, Алексијевић, Ћировић, Томић, Максимовић, Симовић. Играли су још: Мирић, Аврам, Никодијевић, Видовић, Илић, Ристовић.

Фото: ФК Трајал

P