“Ђаволчићи” поразом окончали календарску годину

У последњој утакмици пред одлазак на зимску паузу, наши омладинци поражени су на гостовању вршњацима из лучанске Младости са минималних 0:1 (0:1).

Упркос солидној партији, нарочито у других 45 минута, ученици Дејана Јоксимовића нису успели да се врате непоражени са гостовања у Лучанима.

Пресудио је детаљ из 37. минута утакмице, када је после ударца Перовића лопта закачила Стефана Максимовића и одсела у мрежи крагујевачког тима.

У наставку сусрета “ђаволчићи” су свим силама настојали да дођу до изједначења, пропустили су сијасет изгледних прилика, али су се на крају Лучанци ипак радовали освајању сва три бода.

Крагујевчани ће тако “презимети” на петнаестој позицији првенствене табеле са 19 освојених бодова.

Сезона у Омладинској лиги Србије наставља се почетком марта, а наши омладинци ће у првом пролећном колу угостити суботички Спартак.

МЛАДОСТ (Л) – РАДНИЧКИ 1923 1:0 (1:0)

ЛУЧАНИ

Помоћни стадион ФК Младост са вештачком травом.
Гледалаца: /.
Судија: Иван Никитовић (Љубић).
Стрелци: Перовић у 37. минуту за Младост.
Жути картони: Кос, Максимовић, Јаковљевић, Станисављевић (Младост), Милошевић, Симовић (Раднички 1923).

МЛАДОСТ: Самчовић, Жунић (од 90. Веснић), Шопаловић (од 64. Јаковљевић), Милановић (од 86. Радовановић), Перовић, Кос, Максимовић, Жунић, Јојић (од 64. Станисављевић), Ђерковић (од 79. Старчевић), Гудурић.

РАДНИЧКИ 1923: Жунић, Павловић, Милошевић, Лакићевић, М. Радосављевић, Максимовић, Јовановић (од 51. Петровић), Арсенијевић, Симовић, Милојевић, Ђорђевић (од 46. Ристић).

P