Јесен у бројкама

17 УТАКМИЦА одиграли су фудбалери Радничког 1923 ове јесени. Остварили су учинак од 12 победа , 4 ремија и 1 пораза.

40 БОДОВА освојили су “црвени” у јесењем делу сезоне, пет више у односу на другопласирани Кабел.

31 ГОЛ постигли су Крагујевчани у досадашњем делу такмичења и зарадили епитет најефикасније екипе у лиги. Примили су 13 погодака, четири више у односу на новосадски Кабел, који има најбољу одбрану у лиги.

9 ПОБЕДА остварили су изабраници Александра Линте на свом “Чика Дачи” из исто толико одиграних утакмица, што их чини најуспешнијом екипом када је у питању учинак на домаћем терену.

5 УЗАСТОПНИХ ПОБЕДА износи најдужи победнички низ Шумадинаца, остварен у периоду између 31. августа и 23. септембра.

12 УЗАСТОПНИХ УТАКМИЦА износи најдужи низ “црвених” без пораза, који је трајао од премијерне утакмице са Железничаром из Панчева (15. август), па до пораза од Лознице у 13. колу (31. октобар).

4:0 – НАЈУБЕДЉИВИЈА ЈЕ ПОБЕДА крагујевачког прволигаша у јесењем делу сезоне, остварена у сусрету 3. кола против краљевачке Слоге на “Чика Дачи”.

23 ФУДБАЛЕРА користио је тренер Александар Линта у јесењем делу сезоне.

11 ИГРАЧА Радничког 1923 успело је да се упише у листу стрелаца.

4 ГОЛА постигли су Владимир Ћировић и Слађан Никодијевић, што их чини најефикаснијим играчима крагујевачке екипе ове јесени.

4 АСИСТЕНЦИЈЕ остварили су Стеван Ковачевић и Слађан Никодијевић, што их чини најуспешнијим по овом параметру.

5 ЈЕДАНАЕСТЕРЦА извели су фудбалери Радничког 1923 у јесењем делу сезоне. Александар Варјачић је три пута био прецизан, док је Марко Мирић два пута шутирао са беле тачке, и то са половичним учинком.

17 УТАКМИЦА одиграли су Слађан Никодијевић, Александар Варјачић и Никола Рађен.

1 431 МИНУТ на терену је провео Стефан Филиповић, играч са највећом минутажом ове јесени.

360 МИНУТА голман Радничког 1923 Лазар Раичевић није вадио лопту из своје мреже. Овај рекорд чувар мреже Крагујевчана поставио је у самом финишу јесење полусезоне, када није капитулирао на четири утакмице заредом – против Колубаре, Трајала, Будућности из Добановаца и ГФК Јагодине.P