Цветковић погодио из корнера, Гачевић донео бод кадетима у Ивањици

Омладинци и кадети су се непоражени вратили са гостовања у Ивањици овог викенда. И док су изабраници Дејана Јоксимовића рутински дошли до три бода против вршњака из Јавора и поправили утисак након прошлонедељног пораза од Новог Пазара, кадети су у последњим минутима успели да избегну пораз и врате се кући са вредним бодом. Што се тиче пионира, они су без већих проблема дошли до убедљиве победе у сусрету са екипом Космета.

Головима Цветковића и Симовића наши омладинци дошли су до три бода на врло неугодном гостовању екипи Јавора у 11. колу Прве омладинске лиге ФСРЗС. Посебно је био импозантан први погодак Цветковића, постигнут директним ударцем на гол из корнера. Треба рећи да је наша екипа утакмицу завршила са играчем мање на терену, пошто је искључен голман Жунић.

Са ова три бода “ђаволчићи” настављају потеру за водећом Мачвом, која им бежи три бода.

Иако су пружили добру игру против вршњака из Јавора, кадети су били принуђени да у последњим тренуцима сусрета “ваде кестење из ватре” и спашавају се од пораза. Срећан епилог ове драме у Ивањици омогућио је Гачевић изједначујућим поготком у самом финишу сусрета за изузетно вредан бод и останак на трећем месту првенствене табеле.

Пионири су, предвођени троструким стрелцем Урошем Сремчевићем, оправдали улогу фаворита у сусрету са екипом Космета и славили са убедљивих 4:0. Овом победом наши момци остали су при врху табеле, пратећи у стопу водећи Аполон 2018.

Наредног викенда омладинци и кадети биће домаћини одговарајућим селекцијама Металца из Горњег Милановца, док пионири гостују Пазар Јуниорсу.

P