РЕЧ СТРУКЕ: Раднички подбацио, Пазарци профитирали

По завршетку утакмице 14. кола Прве лиге Србије између Радничког 1923 и Новог Пазара, представницима медија обратили су се тренери данашњих ривала, Дарко Војводић и Дарко Тешовић.

Тренер гостујуће екипе Дарко Тешовић захвалио се свом некадашњем клубу на гостопримству и истакао да ће му ово гостовање остати у лепом сећању.

– Ми смо дошли у Крагујевац са великом жељом да се искупимо за несрећан пораз против ОФК Бачке у прошлом колу. Имали смо пех на загревању, када нам се десни бек пожалио на здравствене тегобе, па смо били приморани да извршимо корекцију непосредно пред почетак сусрета. Мислим да је Раднички мало подбацио, што смо ми искористили, зауставили им битне играче и на крају дошли до значајне победе, која представља велики стимуланс за моје играче и све нас у клубу пред наредне такмичарске изазове. – поручио је Тешовић.

Шеф струке Радничког 1923 Дарко Војводић признао је да је екипа Новог Пазара била бољи ривал на данашњој утакмици и да је заслужено дошла до победе.

– Нови Пазар је данас био много бољи од нас. Показали су да су једна врло озбиљна, добро припремљна екипа, која зна шта хоће у сваком моменту. Ја сам у Раднички дошао са намером да поправим неке ствари, али очигледно нисам успео у томе. Екипа има жељу и вољни моменат, то није спорно, али једноставно кад год наиђемо на противника који има јасно дефинисан концепт игре, ми се нађемо у проблему. – констатује Војводић.

Тренер крагујевачког прволигаша изнео је и своје мишљење када су у питању узроци проблемa у његовој екипи.

– Имали смо данас случај да поједини играчи после двадесет минута игре више нису могли ни да ходају. Овде није проблем Дарко Војводић, који ову екипу није ни припремао, ни селектирао. Овде је проблем другачије природе. Дарко Војводић може брзо да реши свој статус у овом клубу, али стварни проблеми ће остати. – подвукао је шеф струке Крагујевчана.

P