“Црвени” настављају поход на Европу: Три бода на Крову императив за Дудићеву чету

Еуфорија након велике победе над Пазаром у Купу се још увек не стишава, не само због тријумфа, већ и због рекордне посете у последњих пар сезона на ”Чика Дачи”.

– Атмосфера је на једном великом нивоу, како у свлачионици, тако и у клубу а осети се и у граду. Радује нас пролазак у Купу, радује нас што је било доста публике, и користим прилику да се и у своје име захвалим публици што су дошли у великом броју. Радује ме чињеница што су задовољни напустили стадион. – каже Аднан Јахић први сарадник Феђе Дудића.

Наш клуб се неће задовољити само пласманом у полуфинале Купа Србије.

– И поред пролаза у Купу, то је нешто чиме ми не би били само задовољни ове сезоне. Покушавамо што пре да опоравимо екипу јер играмо среда-субота па се већ осети умор. – додаје Јахић.

Сматра да је Вождовац јако добра екипа коју ове сезоне не прате резултати.

– Вождовац од почетка сезоне игра један добар и препознатљив фудбал, који је за сваку похвалу. У првој полусезони су били добри на табели. У другој полусезони су такође добри, али их не прате резултати. У појединим утакмицама су били добри, али нису имали спортске среће.

То је скуп младих играча. Поред те младости то су заиста квалитетни играчи поготово њихов навални део, где имају Флемингса, једног од најбољих крила у лиги, Нешковића који је прави предњи везни и малог Теодоровића у шпицу. То су играчи који у сваком тренутку могу решити утакмицу.

Домаћин је под већим императивом победе јер ће играти плеј аут, ако се гледа табела. Међутим, Јахић тврди да Раднички има императив и на тренингу, а камoли на самој утакмици.

Ми ћемо бити на максимуму као и на свакој утакмици до сада. Ако гледамо табелу Вождовац ће бити под императивом победе. Међутим, ми смо под императивом победе на тренингу а камоли на утакмици. Желимо да живимо свој сан који смо себи зацртали а то је излазак у Европу. Пружићемо максимум и ако Бог да надати се победи. Имамо три – четири ровита играча тако да је засигурно да ћемо имати промене у стартној постави.

Утакмица последњег 30. кола регуларног дела шампионата између Вождовца и Радничког 1923 на програму је у понедељак од 20 часова на крову ТЦ Стадион, а вођење меча поверено је судији Милошу Милановићу.

P