“Црвени” дочекују “црно-беле”

Фудбалери Радничког 1923 угостиће београдски Партизан у утакмици 8. кола Моцарт Бет Суперлиге Србије, која је на програму у недељу од 17 часова на стадиону “Чика Дача”.

Шеф стручног штаба крагујевачког суперлигаша Дејан Јоксимовић истакао је да његова екипа спремно дочекује предстојећу утакмицу, у којој ће покушати да искористи не баш сјајан моментум београдског тима.

– Добри резултати у претходна два кола утицали су на раст самопоуздања читаве екипе. Настојаћемо да тимском игром, уз додатну дозу енергије, концентрације и посвећености, дођемо у ситуацију да угрозимо екипу Партизана, која се тренутно не налази у баш сјајном моментуму. Сигурно да ће и подршка наших навијача са трибина стадиона “Чика Дача” додатно мотивисати играче да пруже свој максимум у жељи да дођу до позитивног резултата у овој утакмици – поручио је Јоксимовић, додавши да ће његов тим на овој утакмици бити ослабљен неиграњем капитена Марка Мирића, Марка Јанковића и Воје Убипарипа.

Улазнице за утакмицу већ су у продаји и могу се купити на билетарници “СББ хале Језеро” у периоду од 10 до 18 часова, док ће се на дан утакмице продавати искључиво на билетарници испред јужне трибине стадиона “Чика Дача”, која са радом почиње у 10 часова (једна благајна), док се од 14 часова отварају још четири благајне.

Цена улазница износи 600 динара за источну и западну трибину, односно 500 динара за северну трибину на којој ће бити смештени гостујући навијачи.

Важно је напоменути и то да ће купљене улазнице за источну и западну трибину важити и за наредну утакмицу “црвених” на “Чика Дачи” против Новог Пазара.

РФК1923 ТВ

P