Без голова против Милановчана

У другој контролној утакмици на Златибору, фудбалери Радничког 1923 одиграли су без голова против Металца из Горњег Милановца – 0:0.

Дуел комшијских ривала донео је добар интезитет игре, а за потпунији утисак недостајали су још само голови.

Наш тим је први припретио преко Ћировића, али је његов волеј ударац завршио изнад оквира гола. Милановчани су узвртали преко Јешића, који није био прецизан, а потом је и новајлија у редовима екипе са “Чика Даче” Миодраг Миленковић покушао да угрози голмана Металца Шћекића, али без успеха.

До краја сусрета Металац је у два наврата припретио преко Вукмановића и Гочанина, али недовољно за промену резултата, па је утакмица на “Швајцарији” окончана без победника.

РАДНИЧКИ 1923 – МЕТАЛАЦ 0:0

Стадион: “Швајцарија”
Гледалаца: 100
Судија: Милан Курлагић (Ужице)

РАДНИЧКИ 1923: Савић, Варјачић, А. Поповић, Петровић, Здравковић, Алексијевић, Ковачевић, Максимовић, Тодоровић, В. Поповић, Ћировић. Играли су још: Раичевић, Филиповић, Рађен, Миликић, Мијатовић, Грбовић, Видовић, Миленковић, Цветковић, Илић и Симовић.

МЕТАЛАЦ: Јеловац, Мијаиловић, Млађовић, Влалукин, Кораксић, Гочанин, Вукадин, Јокић, Савић, Ђурић, Јешић. Играли су још: Шћекић, Вукмановић, Гојковић, Новић, Врањанин и Грбовић.

Последњу проверу на Златибору наша екипа имаће у суботу, 20. јула, против Рудара из Приједора.

P