Слађан Мијатовић ново појачање “црвених”

Наш клуб наставља да се појачава како би што спремније одговорио изазовима у новој такмичарској сезони. После Владимира Ћировића, Владимира Савића, Уроша Видовића, Велимира Поповића, Миодрага Миленковића и Стефана Филиповића, дрес клуба са “Чика Даче” задужио је и леви бек Слађан Мијатовић, који се обавезао на двогодишњу сарадњу.

Овај 25-годишњи фудбалер прве фудбалске кораке начинио је у родном Параћину, да би потом прошао омладинску школу ОФК Београда.

Сениорску каријеру започео је у београдским клубовима Дорћолу и Железнику, а крајем 2013. године уследио је прелазак у редове Јагодине, тада члана Супер лиге Србије. Свој суперлигашки деби у дресу Јагодине Мијатовић је имао 1. марта 2014. године у сусрету са Црвеном звездом.

Почетком сезоне 2014/15 овај талентовани леви бек прослеђен је на позајмицу екипи Табане Трговачки, иначе тадашњој филијали ФК Јагодина.

Пошто у Јагодини није добио праву прилику, Мијатовић лета 2017. године прелази у Јединство из Параћина, а потом у екипу ОФК Жаркова, где се усталио у стартној постави.

У прошлој сезони Мијатовић је забележио укупно 35 наступа за тим из београдског предграђа у Првој лиги Србије.

Од Мијатовића се очекује да појача конкуренцију на позицији левог бека и својим квалитетом пружи значајан допринос дефанзивној линији нашег тима.

P