Арсенијевић ноћна мора за Краљевчане

Још један успешан тест за изабранике тренера Дејана Јоксимовића, који настављају да хватају такмичарски ритам за пролећни део сезоне у Омладинској лиги Србије. Након ремија са мађарским Хонведом (1:1) и убедљиве победе над Реалом из Подунаваца (4:1), наши омладинци су у трећој провери декласирали вршњаке из краљевачке Слоге резултатом 5:0.

Утакмицу на помоћном терену стадиона “Чика Дача” обележио је фантастични Урош Арсенијевић, коју је мрежу Краљевчана тресао у три наврата.

Први погодак “моторино” “ђаволчића” постигао је у 6. минуту, када је после одлично изведеног корнера од стране Маринковића добро скочио на првој стативи и лопту главом послао у противничку мрежу. Само минут касније Арсенијевић је искористио неопрезност играча Слоге и рутински савладао Дражевића.

Трећи Арсенијевићев погодак био је уједно и најефектнији. Играо се 12. минут, када је Томовић дугом лоптом пронашао свог саиграча из везног реда, који је елегантним лоб ударцем са десетак метара крунисао своју сјајну партију на овој утакмици.

До истека првих 45 минута још две лопте завршиле су у мрежи индиспонираних Краљевчана. Лука Милојевић је у 17. минуту асистирао Маринковићу за четврти гол “ђаволчића” на овој утакмици, да би се седам минута касније и сам уписао стрелце.

Упркос бројним приликама које су ученици тренера Дејана Јоксимовића створили у наставку сусрета, више није било промене резултата.

Серију припремних утакмица наши омладинци настављају дуелом са екипом Металца из Горњег Милановца.

РАДНИЧКИ 1923 – СЛОГА (КВ) 5:0 (5:0)

КРАГУЈЕВАЦ
Помоћни терен стадиона „Чика Дача“.
Гледалаца: 100.
Судија: Јован Јевтић (Крагујевац).
Стрелци: Арсенијевић у 6, 7. и 12. минуту, Маринковић у 17. и Милојевић у 24. минуту.

РАДНИЧКИ 1923: Лешњак, Павловић, Шурлан, Гвозденовић, Миличић, Томовић, Маринковић, Арсенијевић, Милетић, Милојевић, Петровић. Играли су још: Младеновић, Новичић, Д. Ристић, Перовић, Гачевић, Л. Петровић, Панић и Драмићанин.

СЛОГА (КВ): Дражовић, Бутачевић, Максимовић, Сердаревић, Каличанин, Даљевић, Рађеновић, Вучићевић, Јевремовић, Будаи, Ђорђевић. Играли су још: Михајловић, Шљивић, Спасојевић и Лазовић.

РФК1923 ТВ

P