У суботу против Јагодинаца

Нови тест у оквиру зимских припрема фудбалери крагујевачког прволигаша имаће у суботу, 6. фебруара, од 13 часова, када ће на главном терену стадиона “Чика Дача” одмерити снаге са екипом Јагодине.

Убедљив пораз од Колубаре у последњој провери дошао је чини се у правом тренутку јер је ученицима Александра Линте дао до знања да нису непобедиви и да сваки вид опуштања може довести до тешких последица.

За очекивати је да су “црвени” научили лекцију и да ће већ у суботу против Јагодине пружити много бољу игру, достојну предводника прволигашког каравана.

Јагодинци су јесењи део сезоне у Првој лиги Србије окончали на шестој позицији, а план им је да на пролеће направе додатни искорак на табели.

Популарни “ћурани” су базични део зимских припрема обавили у Охриду, где су одиграли и неколико контролних утакмица са македонским клубовима.

По повратку из Македоније, Јагодинци су спаринговали са комшијама из Параћина, екипом Јединства, и та утакмица окончана је без голова.

И за Крагујевчане и за Јагодинце ово ће бити једна од последњих јачих проби пред наставак сезоне у Првој лиги Србије, који је предвиђен за 20. фебруар.

P