У нову сезону са новим дресовима

У сусрет новој суперлигашкој сезони која стартује 9. јула, Фудбалски клуб Раднички 1923 је представио нову гарнитуру дресова у којој ће “црвени” са “Чика Даче” наступати у наредном периоду.

Већ на први поглед јасно је да су људи из компаније Јако, који стоје и иза претходне гарнитуре дресова крагујевачког клуба, и овога пута обавили изванредан посао, посебно када је реч о дизајну. Вертикалне бордо-црвене пруге дају новом руху “црвених” одређени ретро призвук и као да наговештавају предстојећи велики јубилеј клуба – стогодишњицу постајања.

Напоменимо и то да су дресови Радничког 1923 израђени од сто одсто рециклираног полиестера и да су изузетно издржљиви и пријатни за ношење.

Информација која свакако највише занима навијаче крагујевачког суперлигаша јесте да ли ће и како моћи да набаве дрес свог вољеног тима. Фудбалски клуб Раднички 1923 је у сарадњи са компанијом Јако омогућио куповину дресова путем веб-шопа на сајту компаније Јако, који се налази на следећој интернет адреси: https://www.jako.rs/proizvod/356/fk-radnicki-1923-dres-celtic-melanz

РФК1923 ТВ

P