Трогодишњи уговор за Дукића

Млади Матеја Дукић (18) озваничио је трогодишњу сарадњу са нашим клубом. Момак који је прошао омладинску школу Чукаричког биће једна од главних опција на дефицитарној позицији левог бека, која је након одласка Мијатовића и Поповића остала упражњена.

Дукић је поникао у крагујевачком Аполону 4, а таленат овог дечака врло брзо су уочили људи из Чукаричког, који су пожелели да га доведу на Баново брдо. Талентовани леви бек добро се снашао у новој средини, тако да је почетком прошле године потписао и професионални уговор са београдским клубом.

У потрази за значајнијом минутажом у сениорском фудбалу, Дукић се крајем прошле сезоне обрео на “Чика Дачи”. Млади фудбалер, који ће у октобру прославити свој деветнаести рођендан, уписао је два наступа за “црвене” у Првој лиги Србије, у сусретима са Новим Пазаром и Земуном.

Добар утисак који је оставио по доласку у клуб, Дукић је само потврдио током протеклог периода припрема, па се управа крагујевачког прволигаша није двоумила у одлуци да му понуди трогодишњи уговор.

Иначе, Дукић је својевремено био члан и млађих репрезентативних селекција Србије, тако да је наш клуб дефинитивно добио вредно појачање за дужи временски период.

НОВИ УГОВОРИ ЗА “КЛАСИЋЕ”

Да наш клуб мисли на своју будућност, доказ је и продужетак сарадње са Огњеном Илићем, Ђорђем Максимовићем и Урошем Алексијевићем.

Најталентованијим изданцима “класе 1999” овог лета је истицао уговор са матичним клубом, што је био сигнал за управу Радничког 1923 да правовремено реагује, како би ови фудбалски бисери остали на “Чика Дачи”.

РФК1923 ТВ

P