Тренери сложни: „Пресудио квалитет Радничког“

Након завршетка утакмице 28. кола Прве лиге Србије између Радничког 1923 и Бечеја 1918, која је окончана победом нашег тима резултатом 2:0 (1:0), у просторијама клуба са „Чика Даче“ одржана је конференција за медије на којој су се припадницима седме силе обратили тренери Дејан Николић и Душан Бајић.

Шеф стручног штаба Бечеја Душан Бајић сматра да је његов тим оставио добар утисак на гостовању у Крагујевцу, али да је на крају ипак до изражаја дошао квалитет домаћег тима.

– Раднички је ову утакмицу добио на чист индивидуални и тимски квалитет. Нису имали неке изразите шансе, али су ипак успели да постигну два гола. Знали смо да је наш противник опасан из прекида, што је и демонстрирао код другог гола. Ми смо имали пар ситуација које нисмо успели да реализујемо, али генерално нисмо одиграли лошу утакмицу, тако да немам шта да замерим мојим момцима. – прокоментарисао је Бајић.

Стратегу Радничког Дејану Николићу пао је велики камен са срца. Његова екипа је данашњом победом и математички обезбедила пласман у плеј-оф, чиме је испуњен примарни клупски циљ ове сезоне.

– Ми смо се помало прибојавали ове утакмице из простог разлога што смо знали да екипа Бечеја игра изузетно тврдо, дисциплиновано и на мали број голова. Сама утакмица није била баш лепа за гледање, али је нама била резултатски веома битна да „оверимо“ плеј-оф и уђемо растерећеније у последња два кола. Мислим да су неки наши квалитети на крају пресудили и да смо заслужено победили. – изјавио је Николић после утакмице.

P