Тачка на успешну јесен млађих категорија

Протеклог викенда окончана је јесења полусезона у лигама млађих категорија на територији ФСРЗС. Све три наше селекције, омладинска, кадетска и пионирска, на зимску паузу одлазе високо позициониране, што је доказ квалитетног рада са млађим категоријама у клубу са “Чика Даче”.

Последњи такмичарски викенд у 2019. години обележила је победа омладинаца у Лозници, док су кадети и пионири освојили по бод.

Ученици Дејана Јоксимовића пружили су доминантну игру у сусрету са Лозничанима, а као продукт свега стигла је убедљива победа од 5:1. Милошевић је “начео” мрежу домаћина у 3. минуту, да би до одласка на одмор Гвозденовић са два ефектна поготка увећао предност крагујевачког тима. У другом полувремену разиграо се Цветковић и са своја два гола “потписао” победу “ђаволчића”.

Омладинци Радничког јесењу полусезону завршавају на деоби првог места са шабачком Мачвом. Ова два тима су се значајно издвојила у односу на конкуренцију и нема сумње да ће се међу њима водити кључна борба за прво место и пласман у виши ранг такмичења.

Кадети су такође гостовали у Лозници, али нису успели да освоје сва три бода. Домаћин је први дошао до вођства, да би Гачевић поравнао резултат пред одлазак на одмор. У наставку утакмице није било голова, па су ривали поделили бодове на равне части.

Наши кадети пролећни део првенства дочекаће са треће позиције, иза водећег Борца 1926 и лучанске Младости.

Пионири су такође ремизирали овог викенда, и то на гостовању Новом Пазару. У једној отвореној, ефикасној утакмици, резултат је на крају био 3:3. Сва три гола за наш тим постигао је Урош Сремчевић.

Екипа тренера Душана Николића на зимску паузу одлази са треће позиције и три бода “мањка” у односу на водећи Аполон 2018 из Краљева.

Зимска пауза у све три лиге под окриљем ФСРЗС потрајаће све до марта, када креће пролећни део сезоне.

P