Још један реми наших омладинаца, овога пута на гостовању имењаку са Новог Београда у утакмици 10. кола Омладинске лиге Србије, која је окончана без голова – 0:0.

Први пут у сезони “ђаволчићи” нису успели да пронађу пут до противничке мреже. Имали су ученици тренера Милоша Симића теренску иницијативу у већем делу утакмице, али нису успели да је конкретизују поготком.

Чини се да домаћин може бити задовољнији поделом бодова, мада је, истини за вољу, у финишу утакмице пропустио добру прилику да се можда домогне и целог плена. Ударац Вељка Ђорђевића у 80. минуту срећом је завршио поред гола нашег тима.

Крагујевчанима за утеху остаје то што су везали четврту узастопну утакмицу без пораза, иако су овим ремијем изгубили примат на табели. “Ђаволчићи” су са прве склизнули на четврту позицију, са два бода заостатка у односу на водећи Партизан.

Нашe омладинце сада очекују две узастопне утакмице код куће, најпре са београдским Графичаром наредног викенда, а потом и са новосадском Војводином седам дана касније, што је свакако добра прилика за изабранике тренера Симића да се поново “прешалтају” на победнички колосек и врате се на чело табеле.

РАДНИЧКИ (НБ) – РАДНИЧКИ 1923 0:0

БЕОГРАД
Стадион:
ФК Раднички.
Гледалаца: 200.
Судија: Мирослав Миленковић (Београд).
Жути картони: Чеко, Тејић, Милетић, Лепојевић, Филиповић (Раднички НБ), Угреновић, Јовановић (Раднички 1923).

РАДНИЧКИ (НБ): Ђуровић, Цветковић, Чеко (од 46. Секулић), Лукашевић, Луковић (од 88. Филиповић), Кнежевић, Тејић, Милетић, Лепојевић, Ђорђевић, Првуловић (од 65. Мијаиловић).

РАДНИЧКИ 1923: Лешњак, Угреновић, Ђорђевић, Маринковић (од 79. Радоњић), Милетић (од 62. А. Ристић), Петровић (од 76. Огњановић), Перовић, Букумира, Јовановић (од 80. Марисављевић), Томовић, Милојевић.

P