Саопштење за јавност ФК Раднички 1923 поводом медијских спекулација

Поводом информација објављених у спортској штампи, Спортско привредно друштво ФК Раднички 1923 доо обавештава јавност да је оснивач нашег Друштва у стопостотном власништву Град Крагујевац, као и да Друштво, његови органи управљања, нити било ко из Градске управе, није ни са ким у преговорима око потенцијалне приватизације или уласка било ког финансијера куповином било ког удела нашег Друштва.

Све информације које се појављују су чиста неистина и неосноване измишљотине, које беспотребно узнемиравају спортску јавност.

Наше Друштво има своје органе управљања, дирекцију и скупштину, као и целокупну Градску управу и Скупштину града Крагујевца, тако да се зна след ствари и установљене су чврсте линије комуницирања у сваком смислу данашњег здравог и стабилног пословања Друштва, тако да су све остале информације ван овога плод чисте инсинуације.

Клуб се захваљује на свакој врсти разумевања, и уједно обавештава своје симпатизере и чланове да ће и надаље наставити да послује стабилно и да је спреман да истраје на зацртаном путу.

P